Foci

Isco Madridba költözik

isco (isco, )
isco (isco, )

A Primera Division ezüstérmesénél, a Real Madridnál folytatja pályafutását a Málaga fiatal középpályása, Isco.

A hetek óta tartó átigazolási ügy végre lezárult, és eldőlt, hogy a bajnoki álmokat dédelgető spanyol rekordbajnokhoz igazolt a spanyolok egyik ígéretes labdarúgója.

Ahogyan arról beszámoltunk korábban, a Manchester City és a madridi klub nagy erőket mozgósított Iscóért, akit végül a Realnak sikerült megszereznie. A Valenciában nevelkedett, majd onnan a Málagához szerződött 21 éves támadó középpályás tehát az újonnan érkezett Carlo Ancelotti első igazolása.

Isco a Málagával bejutott a 2012/13-as BL negyeddöntőjébe, ahol csak a későbbi finalista, a Borussia Dortmund tudta megállítani őket. Néhány héttel ezelőtt pedig a spanyol U21-es válogatott Eb-mérkőzésein kápráztatta el a világot, és a csapattal meg is nyerték a trófeát az olaszok legyőzésével. A felnőtt válogatottban is volt alkalma bemutatkozni egy Uruguay elleni barátságos mérkőzésen februárban.

Az idei szezonban őt választották a legjobb fiatal játékosnak a Primera Divisionban. A Blancók most ötéves szerződést kötöttek az előző szezonban 9 gólig jutó tehetséggel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik