Foci

Mancini hivatalosan is a Honvédnál folytatja

andrea mancini (andrea mancini, )
andrea mancini (andrea mancini, )

A futballegyesület hivatalos sajtótájékoztatóján jelentették be a Manchester Cityben és az Internazionaléban nevelkedett focista érkezését hét másik frissen igazolt játékossal együtt.

Mint ahogyan arról korábban beszámoltunk, a Honvéd labdarúgócsapata leszerződtette az olasz támadó középpályást. A nevek egyezése nem véletlen, hiszen Andrea Mancini az ismert menedzser, Roberto Mancini fia.

A sajtótájékoztatón Andrea Mancini az édesapjával kapcsolatban elmondta, hogy mindig kikéri a véleményét, és ő is maximálisan támogatta Kispestre igazolását. Majd kijelentette, hogy mindent megtesz azért, hogy erősítést jelentsen a csapat számára.

Kiderült, hogy már hét éve ápol baráti viszonyt Mario Balotellivel, és véleménye szerint az AC Milan támadója sokkal szimpatikusabb ember, mint ahogyan az esetleg a köztudatban van. Az újonnan igazolt olasz azt is elárulta, hogy jó eséllyel édesapja is kilátogat a Honvéd soron következő hazai Európa Liga mérkőzésére, a Celik Niksic elleni visszavágóra.

Nem a fiatalabbik Mancini az egyetlen érkező Kispesten. Emanuele Testardi, Rafaelle Alcibiade és Emmanuel Mensah mellett négy akadémista, Kozma Richárd, Nikola Pantovic, Botka Endre és Bobál Dávid is Marco Rossi csapatához került.

A friss igazolások beépítésére és az összehangolásra két edzőmérkőzés áll majd a kispestiek rendelkezésére, mielőtt Montenegróba utaznának az odavágóra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik