Foci

Madrid: hamarosan megoldódhat az Ancelotti-ügy

Carlo-Ancelotti(1)(960x640).jpg (carlo ancelotti, )
Carlo-Ancelotti(1)(960x640).jpg (carlo ancelotti, )

Florentino Perez klubelnök kijelentette, hogy az egyezkedések a Malaga szélsőjével és a Paris Saint-Germain edzőjével egyaránt jól haladnak és hamarosan a spanyol fővárosban üdvözölhetik őket.

A klub első számú célpontjává vált a közelmúltban Carlo Ancelotti, miután José Mourinho visszatért Londonba. A madridiak nagyon szeretnék az egyezség létrejöttét és a Manchester City ellen komoly küzdelmet vívnak a sztáredző megszerzéséért.

Még semmi sem biztos.”- nyilatkozta Perez a 20 Minutos újságíróiak.

A PSG talán már kedden bejelenti új edzőjének érkezését, aki nagy valószínűséggel Laurent Blanc lesz és akkor eldőlhet Ancelotti sorsa is. Reméljük sikeresek lesznek a tárgyalások és minden rendben fog lezajlani. Nekünk szükségünk van Ancelottira.”

Az elnök, Iscoval kapcsolatban hozzátette: „Jó esélye van rá, hogy a Real Madrid játékosa legyen, hiszen ő is akarja Madridot, ahogyan Madrid is akarja őt.”

Isco a legjobb spanyol játékosok közé tartozik és a klubvezetés úgy véli, elég jó ahhoz, hogy ebben a csapatban helyet kapjon. Az érkezése nagy izgalmakat váltana ki a szurkolókból és én is nagyon várom már. Ha minden a terv szerint halad, az új edző után őt is üdvözölhetjük csapatunknál.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik