Foci

Új arcokkal kezdte el a felkészülést a Fradi

Ricardo Moniz (ricardo moniz, )
Ricardo Moniz (ricardo moniz, )

A Ferencváros labdarúgócsapata hétfőn edzésbe állt. Az első tréningen öt próbajátékos is felbukkant.

Ricardo Moniz vezetőedző a jelek szerint úgy vélte, négy hét szünet elég a zöld-fehér futballistáknak a pihenésre, ugyanis egy hónapnyi pauzát követően hétfőn levezényelte a felkészülés első tréningjét. A foglalkozást egy közös reggeli előzte meg.

Az edzésen még nem vett rész Böde Dániel, Gyömbér Gábor, Muhamed Besic, Jova Levente és Batik Bence, ők válogatott kötelezettségeik miatt hosszabb pihenőt kaptak. Helyettük új arcok bukkantak fel a pályán, öt próbajátékos is a Fradival kezdte el a felkészülést. A korábban a Feyenoordban, a Hamburgban és a Fluminensében is foglalkoztatott Jean Carlos Dondé, a PMFC utánpótlás-válogatott fiatalja, Nagy Dominik, a korábban a román bajnok Otelul Galati alkalmazásában álló Elek Róbert, illetve két fiatal reménység, Adin Jahic és Nagy Ádám készült Monizékkal.

Hétfőn délelőtt futó- és erőnléti gyakorlatok szerepeltek a programban, de mindenki legnagyobb örömére a labda is előkerült. A futballistákra délután is várt egy tréning, és a következő napokban is naponta két edzésen vesznek részt a Fradi játékosai.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik