Foci

Eldőlt: Horváth Ferenc lesz a Paks vezetőedzője

Nem húzták tovább: a Kecskeméttel jó eredményt elérő szakember aláírt a Paks labdarúgócsapatához.

Napok óta arról beszéltek a magyar foci hívei, kedvelői, szurkolói és maguk az érintettek is, hogy a KTE-Phoenix Mecanót a 15. helyről a 7. pozícióba vezető Horváth Ferenc elhagyja a csapatot és Paksra igazol.

Ahhoz a Pakshoz, ahonnan Tomislav Sivic, a KTE korábbi edzője távozott a Diósgyőrhöz. Nos, hétfőn, nem sokkal dél után bejelentették: az üzlet megköttetett.

Horváth el is köszönt a lila-fehérektől, ezekkel a szavakkal:

„Mindenekelőtt szeretném megköszönni Rózsa Pálnak és a KTE-nek is, hogy NBI-es edző lehettem, jól éreztem magam Kecskeméten! A váltás oka egyáltalán nem az anyagiakon múlott, hiszen ugyanolyan feltételekkel dolgozom majd Pakson is. Úgy éreztem, kihoztam a maximumot a csapatból, és mivel maximalista vagyok, Pakson olyan lehetőséget kínáltak, mely felcsigázott.

Roppant jó viszonyt ápolok a vezetőséggel és Haraszti Zsolttal, amikor befejeztem játékoskarrieremet, akkor ő volt az, aki rögtön segítő kezet nyújtott. Köszönöm a szurkolóknak, akiknek a szeretetét nem fogom elfelejteni, a játékosoknak, akik szép jövő előtt állnak! A Paks után mindig a KTE eredményeit nézem meg majd először!”

Hogy ki lesz a KTE új vezetőedzője, még nem tudni, az egyik nagy esélyes a Videoton korábbi pályaedzője, a Budaörssel NB III.-as bajnoki címet szerző Bekő Balázs.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik