Foci

Isco a Manchester Cityhez tart?

isco(1)(960x640).jpg (isco,)
isco(1)(960x640).jpg (isco,)

A spanyol U21-es futballvilágbajnok szóban már megegyezett a manchesteri kékekkel, ám a Málaga nem adja olcsón a fiatal támadó középpályást.

Az izraeli utánpótlástorna megnyerése után Isco több nagy klub kívánságlistájára is felkerült. Többek között a Real Madrid és a Manchester City figyeli nagy érdeklődéssel a tehetséget.

Jelenleg az angolok tűnnek befutónak, főleg annak fényében, hogy korábbi edzője, Manuel Pellegrini a következő szezonban Manchesterben tölti be a vezetőedzői posztot, és szívesen magával vinné játékosát.

Szerdai hazaérkezésekor Isco elmondta: „Nem kell elsietnem a döntéshozatalt. Kihasználom az időmet, ameddig csak lehet.”

A tavalyi bajnoknak azonban nem lesz egyszerű elcsábítani, ugyanis a Real Madrid csapatától Zinedine Zidane személyesen biztosította Isco édesapját, hogy fia meghatározó játékos lesz a fővárosiaknál a következő szezonban.

Bárhogy is alakul Isco sorsa a nyáron, ha eligazol, akkor mélyen a zsebébe kell nyúlnia az őt kívánó csapatnak, ugyanis a Málaga 35 millió eurót kér érte cserébe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik