Foci

0-3-ról nyertek a strandfocisok

Magyar Strandlabdarúgó Válogatott (stranfoci válogatott)
Magyar Strandlabdarúgó Válogatott (stranfoci válogatott)

Azerbajdzsán ellen győzött a magyar strandlabdarúgó-válogatott. Megmaradt az esély a nyolcas döntőbe jutásra.

Egy vereség, és egy győzelem után utolsó meccsét játszotta a Magyar Strandlabdarúgó Válogatott a Terranicában zajló Euro Beach Soccer League sorozatban. Kánikulában, 40 fokos melegben lépett homokra legfontosabb mérkőzésén a strandfoci válogatott. A mieink ellenfele Azerbajdzsán volt.

Az mlsz.hu beszámolója szerint a válogatott foghíjás kerettel készült az összecsapásra, ugyanis csak két cserejátékosunk volt. Sérülés, betegség és eltiltás miatt hárman nem tudták vállalni a játékot.

A mérkőzésen gyorsan kétgólos előnybe került az azeri válogatott. A meccs második felében megfontoltan futballozott a csapat, jól sikerült forgatni a fáradó játékosokat, taktikailag magas szinten működött a megálmodott rendszer, és hátul Borszéki kiválóan védett.

A harmadik játékrészben sikerült az egyenlítés. Ezek után jöhetett a 3 perces hosszabbítás, ahol nem eset gól. A büntetőpárbaj során az újonc Sebestyén belőtte, ezzel a harmadik helyen zárt a csapat. A válogatottnak még maradt esélye arra, hogy bejusson az augusztusi nyolcas döntőbe, mivel a három csoportból a két legjobb harmadik is kvalifikálja magát.

Eredmények-Euro Beach Soccer League

Magyarország – Azerbajdszán 5-4 (1-3, 1-0, 2-1)

Magyarország: Borszéki-Weisz,Simonyi,Besenyei,Sebestyén. Cs: Jaksa,Berkes

A magyar gólszerzők:Simonyi,Berkes (2),Besenyei,Sebestyén

Törökország – Izrael 6-9 (1-2, 3-4. 2-3)

A torna végeredménye: 1.Izrael, 2.Törökország, 3.Magyarország, 4.Azerbajdszán

Ajánlott videó

Olvasói sztorik