Foci

Ő a Málaga új trénere

Bernd Schuster (bernd schuster, )
Bernd Schuster (bernd schuster, )

A spanyol klub bejelentette Bernd Schuster kinevezését. Az edzővel ötéves szerződést kötöttek.

A spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Málaga CF csapata hivatalos oldalán jelentette be, hogy Bernd Schuster lesz a csapat új vezetőedzője.

A korábbi tréner, Manuel Pellegrini a szezon vége előtt közölte, hogy a nyáron elhagyja a csapatot. A chilei mester a Manchester City csapatánál vállal majd munkát.

A bajnokságban hatodik helyen végző csapatnál hosszú távra terveznek a korábbi nagyszerű játékossal, hiszen öt évre szóló szerződést kötöttek vele. Schuster számára nem lesz idegen Spanyolország, hiszen játékosként és edzőként is dolgozott már az országban.

Aktív játékosként erősítette a Barcelona, a Real Madrid és az Atlético Madrid csapatát is. Edzőként ült a Real Madrid, a Levante és a Getafe kispadján is. A német nemzetiségű edző több mint két éve nem irányított csapatot, mert 2011 márciusában menesztették a török Besiktas csapatától.

Az 53 éves mester edzői csapatában helyet kap majd korábbi játékosa Fabio Celestini is. A korábbi svájci válogatott labdarúgó a Levante és a Getafe csapatánál dolgozott együtt a Szőke Angyalnak becézett úriemberrel.

Az előző szezonban egészen a Bajnokok Ligája negyeddöntőéig menetelő Malaga új erőnléti edzője Carlos Cascallana lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik