Foci

Rekordösszegért igazolhat Ronaldo Monacóba

Cristiano Ronaldo (cristiano ronaldo, )
Cristiano Ronaldo (cristiano ronaldo, )

100 millió euróért válthat klubot a portugál klasszis. A világ legjobban kereső játékosa lehet, ha létrejön az üzlet.

Angol lapértesülések szerint könnyen lehet, hogy Cristiano Ronaldo a nyáron az AS Monaco labdarúgócsapatához igazol.

A Ligue 1-be a nemrég befejeződött szezon végén visszajutó hercegségbeli alakulat komolyan megkezdte az erősítést a következő szezonra.
A csapat tulajdonosa Dmitry Rybolovlev, orosz milliárdos egy feljutást követő pár hétben már több mint 100 millió eurót költött a csapatra. Megvásárolta Radamel Falcaót, valamint a Porto két csillagát, Joao Moutinhot és James Rodriguezt.

Most azonban világrekordot szeretne dönteni Ronaldo átigazolásával. A hírek szerint CR7 100 millió euróért válthat csapatot.

Ronaldo nyíilván elégedett lenne a pénzügyi feltételekkel
Fotó:AFP

Ronaldónak még két év van hátra a madridi szerződéséből, de már többször elmondta, hogy nem érzi jól magát a királyi gárdánál. A nyár elején felmerült annak a lehetősége is, hogy visszatér korábbi csapatához, a Manchester Unitedhez.

A Monaco malmára hajthatja a vizet az is, hogy a miniállamban nagyon kedvezőek az adózási feltételek.

Amennyiben létrejön a transzfer, a korábbi Aranylabdás hetente körülbelül 330 ezer eurót  tesz majd zsebre. Ezzel a világ legjobban kereső labdarúgója lenne. A listavezető nem más, mint legnagyobb riválisa Lionel Messi. A négyszeres Aranylabdás 12 millió euró fizetést kap egy egy évben a katalánoknál.

A szélső eladásával a Blancók is jól járnának hiszen, 2009-ben 95 millió eurót pengettek ki a Manchesternek. Így tehát pozitívan jönnének ki a két üzletből.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik