Foci

Haiti az olaszokat is meglepte

Haiti (haiti, )
Haiti (haiti, )

Olaszország labdarúgó-válogatottja hiába vezetett 2-0-ra, a kiscsapat jó hajrájával döntetlent ért el. Spanyolország Írország ellen nyert 2-0-ra.

A haiti csapat pár napja Spanyolország ellen meccselt, akkor az együttes csak 2-1-re kapott ki jóval esélyesebb riválisától. Kedden este, Brazíliában Olaszország volt a karibi ország csapatának ellenfele, az Azzurri pedig már a középkezdést követő első támadásából gólt szerzett. Hiába a kékek mezőnyfölénye a folytatásban, csak Marchisio tudott még gólt szerezni olasz részről, a végsőkig küzdő Haiti pedig az utolsó percekben szerzett két találatával hatalmas meglepetésre 2-2-es döntetlent ért el.

A két együttest 55 hely választja el egymástól a világranglistán, Olaszország a nyolcadik, Haiti a 63.

Játszottak a spanyolok is, ők magyar idő szerint szerda hajnalban. Az Európa- és világbajnoki címvédő a New York-i Yankee Stadionban mérte össze erejét Írországgal, egyszersmind főpróbát tartott a vasárnap rajtoló Konföderációs Kupa előtt. A spanyolok nagyszerűen kezdtek, ám hiába a sok helyzet, gólt csak a második félidő és két csereember hozott: előbb Soldado, majd Mata köszönt be, a La Roja 2-0-ra diadalmaskodott.

Eredmények – felkészülési mérkőzések

HaitiOlaszország 2-2 (0-1)
Gólszerzők: Millen (85., 11-esből), Peguero (90+2.) illetve Giaccherini (1.), Marchisio (72.)

SpanyolországÍrország 2-0 (0-0)
Gólszerzők: Soldado (68.), Mata (88.)

Videó: a Haiti–Olaszország-meccs góljai

Ajánlott videó

Olvasói sztorik