Foci

Iniesta: Mourinho csak ártott a spanyol focinak

iniesta (iniesta, )
iniesta (iniesta, )

A halkszavú középpályás most kinyitotta a száját és komoly kritikát fogalmazott meg.

José Mourinhót hiába nevezték ki a héten ismét a Chelsea menedzserének, a portugál vezetőedző még mindig téma Spanyolországban. A Real Madridot három szezonon át irányító portugált már szidta a napokban Gerard Piqué és Xavi is, vasárnap pedig egy olyan ember is szót kért, akitől talán sokan nem vártuk: Andrés Iniesta.


Fotó: AFP

“Elég csak a tényeket nézni. Rosszat tett a spanyol labdarúgásnak, többet ártott, mint használt. Nem is akarok róla beszélni” – mondta Iniesta a spanyol El Paísnak adott interjújában, amely vasárnap jelent meg.

Mourinho azért tett róla, hogy a többi közt Iniesta se kedvelje. A szezon második felében például nem játszatta Iker Casillast, ami sokak mellett a Barcelona középpályásának sem tetszett, majd a katalánok Bayern München elleni fiaskójáról is markáns véleményt fogalmazott meg:

“Iniesta azt hisz, amit akar, de azt üzenem neki, hogy a csapata teljesen más Lionel Messi nélkül. Ha ő nem játszik, a Barcelona arra képes, amit az elődöntőben láttunk” – szúrt oda a labdarúgónak Mourinho még május elején.

Nehéz lesz hozzászokni a következő szezontól ahhoz, hogy elmaradnak a szokásos Mourinho kontra Barcelona szócsaták a szürke hétköznapokon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik