Foci

Véber György két évig marad Mezőkövesden

mezokovesd(960x640).jpg (mezőkövesd, mezőkövesd-zsóry, )
mezokovesd(960x640).jpg (mezőkövesd, mezőkövesd-zsóry, )

A labdarúgó NB I.-be feljutó Mezőkövesd-Zsóry meghosszabbította szerződését a sikeredzővel.

Megegyezett tehát az Újpest korábbi ikonja a klub elnökével, Tállai Andrással, és a Vasast, valamint a Békéscsabát az NB II. Keleti csoportjában megelőző együttes edzője marad a csapatnál.

Két évvel hosszabbított Véber György, aki elmondta, örül, hogy hamar megegyeztek. Úgy gondolja, hat-hét új játékos érkezhet erősítésként, három-négy pedig távozhat, a cél a bentmaradás kiharcolása lesz. A csapat június 24-én kezdi a felkészülést – olvasható a klub weboldalán.


Fotó: mse-zsory.hu

Tállai András kijelentette, a csapat nem jut az Eger sorsára. A villanyvilágítás kapcsán a villamossági kábeleket elkezdték lefektetni, és a klubszáház emeletráépítése is folyik. Folyamatban van az 5000 fős lelátó kiépítésének előkészítése, 1200 ülőhely lesz rajta.

A pályára három beléptetőkapun lehet majd bejutni és összesen 20 kamerával fogják ellátni. Abban az esetben, ha nem sikerül minden fejlesztést elkészíteni a bajnoki rajtig, a csapat felcserélheti a pályaválasztói jogot 1-2 mérkőzésre, vagy Debrecenben játszhatja a hazai találkozóit.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik