Foci

Ronaldo most akkor megy vagy marad?

Cristiano Ronaldo (cristiano ronaldo, )
Cristiano Ronaldo (cristiano ronaldo, )

Cristiano Ronaldo cáfolta azokat a híreket, melyek szerint a hosszabbításról tárgyalna a Real Madriddal.

A blancók trófea nélkül maradtak a szezonban, ennek pedig már megvan az “áldozata”, José Mourinho vezetőedző és a klub búcsút intettek egymásnak. Egy másik portugál, nevezetesen Cristiano Ronaldo sorsa is élénken foglalkoztatja a közvéleményt, egyelőre nem tudni, hogy mik a klasszis tervei.


Fotó: AFP

A héten a Reuters arról írt, hogy Ronaldo és a Real Madrid már hevesen egyeztet a gólzsák 2015-ben lejáró szerződésének meghosszabbításán. Sőt, a hírügynökség idézte is a labdarúgót, aki szerint már nagyon közel jártak a felek a megállapodáshoz.

Ehhez képest az oroszok pénteki legyőzése után már azt mondta a riportereknek, hogy senkivel sem beszélt a klubtól és “most nem is ez, hanem a válogatott a fontos”.

Az utóbbi időben egyre többször lehetett hallani, hogy elhagyja a királyi gárdát, legtöbbször a Manchesterhez való visszatéréséről írtak a spanyol és az angol lapok. A Vörös Ördögök hivatalos twitter-oldalán például a héten már megjelent egy olyan üzenet, amelyben köszöntötték a “hazatérő” portugált, de a poszt gyorsan törlésre került…

Cristiano Ronaldo 2009-ben, világrekord összegért (cirka 90 millió euró) érkezett a spanyol fővárosba, azóta egy-egy bajnoki címet, spanyol Király Kupát és spanyol Szuperkupát nyert az együttessel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik