Foci

Nagyot robbantana a piacon az Arsenal

maoroune fellaini (maoroune fellaini, fellaini, everton)
maoroune fellaini (maoroune fellaini, fellaini, everton)

Az Everton belga válogatott középpályásával erősítene a londoni klub. Az Ágyúsok megvásárolnák Marouane Fellainit.

Úgy tűnik, változtat az átigazolási politikáján az Arsenal együttese. Az angol bajnokság idei negyedik helyezettjéről köztudott, hogy nem szívesen költi a pénzt átigazolásokra, inkább kineveli a fiatal tehetségeket.

A napokban azonban Arsene Wenger elmondta, szeretné leigazolni a Manchester United csatárát, Wayne Rooneyt. Igaz, ebben az esetben pár játékos a Vörös Ördögökhöz igazolhat.

Már ez a transzfer sem lenne olcsó mulatság az Ágyúsok számára, de ez nem nagyon érdekli Wengert.


Fotó: AFP

A 25 éves belga válogatott középpályásért, Marouane Fellainiért 26 millió fontot adna a francia mester. Ez az összeg további két millióval nőhet, ha az Arsenal a következő szezonban nem végez a Premier League első négy pozíciójának valamelyikén.

Az extrém hajviseletéről híres játékos leginkább a védekező középpályás pozíciójában szeret játszani, de az előző szezonban nem egyszer az egyetlen ék mögött futballozott. Az utóbbi fél évben felmerült, hogy a Chelsea csapatához igazol, vagy követi korábbi menedzserét, David Moyest az Old Traffordra.

Amennyiben az Ágyúsoknak sikerül leigazolnia belga játékost és az angol csatárt is, meg mindig marad pénz megerősíteni a keretet. Ugyanis az észak-londoni klubnak a nyári átigazolási időszakban klubrekordot jelentő, 118 millió font áll a rendelkezésére, hogy játékosokat vásároljon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik