Foci

Bundagyanús a Fradi–Siófok-meccs – sajtóhír

Böde Dániel (böde dániel, )
Böde Dániel (böde dániel, )

A Blikk szerint megállapodhattak, hogy a Siófok minimum két góllal kikapjon a Ferencvárostól áprilisban.

Bár folyamatosan napirenden van a nemzetközi, az európai és a hazai bundabotrány, és folyamatosan vesznek őrizetbe labdarúgókat, játékvezetőket, egyes hírek azt támasztják alá, hogy nem álltak le a manipulációk.

A Központi Nyomozó Főügyészség 45 ember ellen emelt vádat az elmúlt időszakban.

Nemrég az U19-es bajnokságban a múlt szerdán (!) lejátszott Debrecen–Kecskemét-találkozó (4-4) asszisztensét vették őrizetbe (és talán a játékvezetőt is), akiket azzal gyanúsítanak, hogy segítettek abban, hogy a meccsen minél több gól szülessen – négy 11-es is volt a mérkőzésen.

A Blikk most azt állítja, megdöbbentő információk kerültek a birtokába: befolyásolhatták az áprilisi, Ferencváros–Siófok-mérkőzést, amely a zöld-fehérek 4-2-es sikerével zárult (Böde Dániel mesterhármast szerzett).

A fogadási maffia néhány játékost kereshetett meg azzal, hogy a vendégek legalább két góllal kapjanak ki, tehát nem jelenti feltétlenül azt a gyanúsítás, hogy a csapatok bundáztak.

A lap megszólaltatja Horváth Károlyt, a Siófok szakmai igazgatóját, aki azt mondta, sem őt, sem a játékosokat nem hallgatták ki az ügyben, nem kereste őket senki, de végtelenül szomorúnak tartaná, ha a vádak igazak lennének.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik