Foci

Potyázó kapust igazolhat a Barcelona

marc-andré ter stegen (marc-andré ter stegen, )
marc-andré ter stegen (marc-andré ter stegen, )

Spanyol lapértesülés szerint német válogatott kapussal erősíthet a katalán együttes. A kiszemelt nem más, mint Marc André ter Stegen.

A Sport című lap úgy tudja, hogy a katalánok már ezen a nyáron szerződtetnék ter Stegent. Azonban a Borussia Mönchengladbach kapusa csak 2014 nyarától védené az FC Barcelona kapuját.

Ugyanis a következő szezon végéig kölcsönben jelenlegi csapatánál maradna, hogy továbbra is folyamatos játéklehetőséghez jusson.

Már csak azért is, mivel Víctor Valdés kitölti 2014 júniusáig érvényes kontraktusát a Primera Division címvédőjénél. A második számú kapus José Manuel Pinto maradna, így a német válogatott kapus számára nem maradna hely a katalánoknál.

Ter Stegen egyébként a német válogatottban hatalmas potyagólt kapott, az USA elleni 4-3-ra elveszített mérkőzésen, így nem biztos, hogy örültek döntésüknek a Barca vezetői.

A 21 éves hálóőr az előző szezonban egyetlen német bajnokit sem mulasztott, tehát 34 meccsen lépett pályára és 47 gólt kapott. Piaci értékét a mértékadó transfermarkt.de 10 millió euróra becsüli.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik