Foci

Ancelotti még a héten aláírhat a Realhoz

carlo ancelotti (carlo ancelotti, )
carlo ancelotti (carlo ancelotti, )

Francia lapértesülések szerint mégis a Paris Saint-Germain mestere lesz a Real Madrid edzője. Ancelotti a Chelsea-hez távozó Mourinhót követheti.

A L’Équipe információi szerint még a hét folyamán bejelenthetik Carlo Ancelotti madridi kinevezését. Az olasz mester Florentino Perez elnöknek eddig is az egyik első számú jelöltje volt a posztra.

A Realnál azután merült fel edzőkérdés, hogy a portugál Jose Mourinho közös megegyezéssel felbontotta érvényes szerződését, és a szezon végén távozott. Azóta már kderült, hogy a Speciel One visszatér korábbi klubjához, az angol Chelsea-hez.

Ezután szinte boritékolható volt Ancelotti Madridba költözése. Bár úgy tünt, a kinevezést megakadályozhatja az, hogy a francia klub sportigazgatóját, Leonardót kilenc hónapra eltiltották. Ugyanis ő követte volna az olasz trénert a francia bajnokcsapat kispadján.

Ezek után felmerült annak a lehetősége is, hogy a korábbi Real-edző, Jupp Heynckes visszatér a spanyol fővárosba. De a bajor sztárklubbal idén triplázó mester bejelentette, hogy a következő szezonban sehol sem vállal munkát. Ezek után végleg megnyílt a lehetőség az olasz előtt.

Az egyetlen problémát az jelentette, hogy Ancelottinak érvényes szerződése van Párizsban, a Realnak pedig fizetnie kell érte, ha meg akarja szerezni. De királyi gárda eddig nem volt hajlandó pénzt áldozni a korábbi Bajnokok Ligája-győztes trénerért.

A francia napilap szerint a Blancók elnöke meggondolta magát és hajlandó kifizetni a párizsiak által kért négymillió eurót.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik