Foci

Számos jel mutat arra, hogy CR7 Manchesterben köt ki

Cristiano Ronaldo (cristiano ronaldo, )
Cristiano Ronaldo (cristiano ronaldo, )

A Manchester United a nyáron megpróbálja visszavásárolni korábbi játékosát, Cristiano Ronaldót. A portugál szélső négy év után térhet vissza.

Angol lapértesülések szerint a Vörös Ördögök megpróbálják visszacsábítani a korábbi aranylabdást. Ronaldo 2009 nyarán rekordösszegért, 80 millió fontért igazolt a spanyol fővárosba, a Real Madridba.

Ha a transzfer létrejönne, a United 65 millió fontot fizetne és még játékost is adna a királyi gárdának. A szélső hetente 250 ezer fontot kereshet.

Ronaldónak 2015 nyaráig szól a madridi szerződése, de már többször hangsúlyozta, hogy nem érzi jól magát a spanyol rekordbajnoknál. A lehetséges londoni költözés újabb bizonyítéka lehet, hogy lapértesülések szerint 5,4 millió euróért árulja Pozuelo de Alarcónban található lakásást.

Florentino Perez elnök minden pénzt  megadna a Tottenham szélsőjének, Gareth Bale-nek a játékjogáért, így C. Ronaldo esetleges kivásárlási ára is az üzlet mellet szólhat – az lehet a Real Madrid – Bale-kontraktus fedezete.

A játékos megszerzésében a Premier League címvédőjének legnagyobb ellenfele a francia Parist-Saint Germain lehet.

Az üzlet létrejöttének sikerében nagy szerepet játszhat a Nike is. A vállalat hatalmas pénzt kaszálhat azzal, hogy Ázsiában, ahol hihetetlen nagy rajongótábora van a Unitednek, napok alatt több százezer (vagy akár millió) új C. Ronaldo-mez kerülne eladásra.

A Manchester United új menedzsere, David Moyes valószínűleg annál tökéletesebb rajtot el sem tudna képzelni a csapatnál, mint az egykori kedvenc visszacsábítása.

Mindeközben a Unitednél újra elkövették azt a bakit, amit a nyári edzőváltás előtt – a klub hivatalos twitter oldalán megjelent egy hír, amelyben azt írják: “welcome home – Üdv itthon Christiano! Figyeljétek a hivatalos honlapot, hamarosan érkeznek a friss infók!” A poszt rövid úton törlésre került, de azért sikerült megörökítenünk.

Szóval nem zörög a haraszt!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik