Foci

Pelé: Neymar jobb lehet, mint Messi

neymar (neymar, )
neymar (neymar, )

A brazil legenda úgy véli, Neymar hamarosan lekörözi Lionel Messit, és sokkal jobb futballista lesz, mint új csapattársa.

Fotó: AFP

Nemrég kiderült, hogy korunk egyik legzseniálisabb tehetsége, a brazil Neymar a Real Madrid és a Barcelona közül a katalánokat választotta, így a következő években gránátvörös-kékben látjuk majd a pályán.

Az átigazolás bejelentése után többen aggodalmuknak adtak hangot, főleg amiatt, hogyan illeszkedik majd Neymar stílusa a Barca játékfelfogásába. A támadó nyilatkozatában elmondta, azért érkezett, hogy kiszolgálja Messit, de arra, hogy ez valóban így történik majd a gyepen, ne vegyünk mérget.

Pelé szerint viszont  Neymarban megvan a potenciál, hogy idővel átvegye majd Messi helyét a csapatban, hiszen sokkal jobb labdarúgóvá válhat, mint argentin csapattársa.

“Az elmúlt két évben nagyon sokat fejlődött. Mindkét lába zseniális, és a levegőben is veszélyes” – mondta Pelé. “Mindketten nagyon jók. Szeretem Messit. De ha összehasolítjuk őket, talán Neymar képességei jobbak… vagy nem.”

Neymar bemutatkozását majdnem telt ház fogadta a Camp Nouban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik