Foci

Mourinho: Ronaldo azt hiszi, mindent tud

Cristiano Ronaldo (cristiano ronaldo, )
Cristiano Ronaldo (cristiano ronaldo, )

A Chelsea-hez visszatérő edző szerint a portugál játékos nehezen viseli a kritikát.

José Mourinho a héten tért vissza Londonba, miután három szezont követően szakított a Real Madriddal. A spanyol Intereconomia oldalának nyilatkozott a blancóknál töltött időszakáról és érdekes dolgokat mondott a csapat szupersztárjáról, a szintén portugál Cristiano Ronaldóról.

“Fantasztikus három idényt produkált. Nem tudom, hogy a legjobbat-e pályafutása során, mert azért Manchesterben is volt jó pár remek szezonja. Tökéletesen megtaláltuk azt a taktikát, aminek köszönhetően igazi gólvágó vált belőle” – kezdett bele mondókájába a Special One, aki elárulta, volt egy nagy problémája a honfitárssal:

“Akárhányszor kritizálni akartam taktikailag sosem vette jó néven. Pedig én csak még jobb játékossá akartam faragni. Mindig is úgy gondolta, hogy ő mindent jobban tud és nincs edző, aki őt jobbá tudja varázsolni.”

Talán senkit nem lepnek Mourinho szavai, több játékossal is megromlott a viszonya Madridban, miért épp az együttes legnagyobb sztárja maradt volna ki a sorból? Kérdés, hogy a szakember távozása után mik Cristiano Ronaldo tervei, aki az utóbbi időben többször is jelezte, nem érzi jól magát a spanyol fővárosban és nem is kívánja meghosszabbítani 2015-ben lejáró szerződését.

Több nagycsapat is sorban áll a kegyeiért, ám Mourinho fenti szavai arra engednek következtetni, hogy a Chelsea-t kihúzhatjuk erről a listáról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik