Foci

Heynckes vitte le a szemetet és nem megy Madridba

Jupp Heynckes (jupp heynckes, )
Jupp Heynckes (jupp heynckes, )

Hivatalos sajtótájékoztatón jelentette be Jupp Heynckes, hogy szünetet tart a munkájában. Ezzel biztossá vált, hogy nem ő lesz a Real Madrid következő vezetőedzője

A Bayern München csapatával idén triplázó szakember elmondta, hogy egy ideig szünetet tart edzői karrierjében. A 68 éves tréner a sajtótájékoztatón beszélt az első munkanélküli napjáról is:

Tegnap én terítettem meg az asztalt, megmostam a gyümölcsöt a feleségemnek és levittem a szemetet. A magánéletem nem sokat változott a triplázás óta sem.


Fotó: AFP

A hétvége folyamán Heynckes olyat tett, amit Németországban még soha senki tudott végrehajtani: egy szezonon belül megnyerte a Bundesliga, a Német Kupa és a Bajnokok Ligája küzdelemsorozatát is.

A bejelentéssel biztossá vált, hogy nem a német mester ül le a Real Madridnál megüresedett edzői székre.

A királyi gárdánál így tovább kutathatnak José Mourinho utóda után. A posztra a legesélyesebb a francia Paris-Saint Germaint irányító olasz Carlo Ancelotti. Az olasz esetében ugyanakkor keresztbe tehet Leonardo 9 hónapos eltiltása. A brazil helyettesíthette volna a Milan korábbi trénerét a francia fővárosban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik