Foci

Paks-Kecskemét – mint egy jó szex

labdarúgás (labdarúgás, )
labdarúgás (labdarúgás, )

Rendhagyó módon értékelte a két edző a pénteki bajnokit.

Horváth Ferenc nem egy hétköznapi figura. Az egykori kiváló csatár Kecskeméten is bizonyítja, hogy edzőnek sem utolsó, a jelek szerint pedig a sablonnyilatkozatoknak is hadat üzent. Íme, a legújabb sziporkája a Pakson aratott 1-0-s győzelmet követően:

„Számomra egy jó szexhez hasonlított ez a meccs. Volt benne minden, húztuk amíg lehetett, a vége pedig csodálatos lett. Ilyen volt az egész évünk, ezért köszönet jár mindenkinek! Két olyan csapat játszott, melynek nem volt tét, de ez nem látszott. Nagyon jó meccsen, nyerni akart mindenki. Úgy éreztem, aki az első gólt szerzi, annak sikerülhet ez, igazam lett” – idézi a kecskemetite.hu a szakembert.

Kollégája, a nyáron a Diósgyőrhöz „igazoló” Tomislav Sivic sem volt rest, folytatta a gondolatmenetet:

„Ha szex, akkor ez nekem szadó-mazó volt, ahogy az egész tavasz is. Gartulálok a Kecskemétnek a győzelemhez, én pedig szeretnék mindenkitől elbúcsúzni.” (kecskemetite.hu)

A péntek másik mérkőzésén a Ferencváros hiába szerzett vezetést kétszer is a Kaposvár ellen Győrben, a Rákóczi pontot tudott menteni a három tizenegyes gólt is hozó találkozón. Ricardo Moniz elégedetlen is volt a látottakkal:

„Igazságos eredmény született. Mondhatni, hogy félcsapatnyi ember hiányzott. Az első félidei teljesítményért gratulálni kell a csapatnak, de az ellenfélnek is, hiszen bátran játszottak. Elől nagyon veszélyes játékosai vannak a Kaposvárnak és kondicionálisan is jól bírták a meccset. Ha jövőre eredményesebbek akarunk lenni, akkor bele kell néznünk a tükörbe és kritikusnak kell lennünk önmagunkkal szemben. Nem véletlen, hogy az utolsó pillanatokban kaptunk egy ilyen szerencsétlen gólt, ha igazán profik vagyunk, ki kell játszani ilyenkor a hátralévő időt, főleg egy ilyen közönség előtt, főleg, ha van esély még a negyedik helyre. A legegyszerűbb dolgokban hibáztunk, ami rámutat az egész évben elkövetett hibáinkra, és arra, hol kell erősítenünk a csapaton. Közel voltunk a teljesítőképességünk határához, de Debrecenben is majdnem megtörtént, hogy az utolsó percben majdnem pontokat vesztettünk, és ugyanez volt ma is. Böde Dani akár gólkirály is lehetett volna, de nem éreztük mindenkin, hogy arra törekedne, hogy kiszolgálja őt. Ha a bajnoki címért akarunk harcba szállni, akkor mindenképpen erősítenünk kell. És le kell vonni néhány fájó következtetést néhány játékossal kapcsolatban. A flegmaság az egyik nagy hibánk, ez többször is előjött. Az első, a Honvéd elleni meccsünktől máig elkísért ez minket, és ezért vállalom a felelősséget, azért, hogy ezt a flegmaságot nem tudtam eltüntetni. Köszönet a közönségnek, hogy a nehezebb pillanatokban is mellettünk álltak, fantasztikusak voltak a szurkolóink egész évben” – mondta a fradi.hu kamerái előtt a holland.

Prukner László úgy véli, minden jó, ha jó a vége:

„Nagy birkózás, s szezonvégi játék volt. Egy kis gyógyír a tavaszi szezon rossz teljesítményére, hogy az utolsó két mérkőzésünkön jól teljesítettünk” – idézi a sonline.hu a szakembert.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik