Foci

Suárez-mezt égettek Liverpoolban, távozna a csatár

Luis Suarez (luis suarez, )
Luis Suarez (luis suarez, )

Luis Suárez a Liverpool uruguayi csatára nyíltan beszélt távozásának lehetőségéről.

A kiváló támadó még az Ajax játékosaként hívta fel magára a figyelmet, majd a 2010-es világbajnokságon már az uruguayi válogatott vezére volt, és nagyban hozzájárult a nemzeti csapat negyedik helyéhez.

A Liverpool meglátta benne a lehetőséget, és 2011-ben le is csaptak rá, ám Suárez nem feltétlenül úgy teljesített, mint ahogy a Vörösök azt elvárták. Ugyanis három szezon alatt 96 mérkőzésen lépett pályára, ez idő alatt pedig csak 51 alkalommal talált a hálóba. A szurkolók eléggé megosztottak vele kapcsolatban, van aki szereti, más inkább megválna tőle. 

A 26 éves csatár zseniális megmozdulásai mellett leginkább a balhéival hívta fel magára a figyelmet eddigi szigetországi kalandja során, nemrég például a Chelsea védőjét, Branislav Ivanovicot harapta meg.

Luis Suárez a napokban elmondta, hogy nagyon jól érzi magát a Mersey-parton, de figyelembe kell vennie a családja érdekeit is, amikor a távozás gondolatával kacérkodik. A csatár hozzátette: “Van egy kislányom, és nem szeretném, ha rossz dolgokat hallana az apjáról”.

Pénteken viszont meglepő hírek láttak napvilágot, ugyanis Suárez kijelentette, hogy a nyáron inkább távozna a ‘Pooltól.

A klub szimpatizánsai közül többen is örülnek ennek a döntésnek: a Twitterre felkerült egy kép, melyen elégették Suárez mezét, ezzel is “biztatva” az uruguayit, hogy ideje lenne menni.

Fotó: Twitter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik