Foci

Leonardo növelte Heynckes esélyeit

jupp heynckes (jupp heynckes, )
jupp heynckes (jupp heynckes, )

Úgy tűnik Jupp Heynckes visszatérhet korábbi sikerei színhelyére. A német tréner a legesélyesebb a királyi gárda vezetőedzői posztjára, miután Carlo Ancelotti kinevezése meghiúsulhat Leonardo eltiltása miatt.

Amint, azt már korábban megírtuk, a Francia Labdarúgó Szövetség 9 hónapra elmeszelte Leonardót. Ezzel gyakorlatilag biztossá vált, hogy Carlo Ancelotti nem lesz a királyiak trénere. Jose Mourinho utódja – ahogyan azt már Anatoli Tymoshchuk megjósolta – a bajoroktól távozó sikeredző, Jupp Heynckes lehet. Az “FC Hollywoodnak” becézett gárdában mellőzött ukrán középpályás elmondta: „99 százalék az esélye, hogy Heynckes fogja irányítani a Real Madridot”.

A német tréner korábban még azt nyilatkozta, hogy a szezon végén befejezi sikerekben gazdag edzői pályafutását. A napokban viszont ügynöke elmondta, hogy a tréner szívesen visszatérne a Blancókhoz. Heynckes korábban egy szezonon keresztül már irányította a királyi gárdát, amellyel az 1998-as BL fináléban, Predrag Mijatovic góljával, 1-0-ra legyőzte a Juventust.

A 68 éves tréner a hétvégi Stuttgart elleni Német kupa fináléban irányítja utoljára az idei BL győztesét.  Közben Florentino Perez, a Real elnöke csütörtök reggel azt nyilatkozta a marca.com-nak, hogy sosem tett ajánlatot a párizsiak olasz mesterének.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik