Foci

Falcao tényleg a Monacóé

Radamel Falcao (radamel falcao, )
Radamel Falcao (radamel falcao, )

A francia élvonalba feljutó labdarúgócsapat hivatalos honlapján jelentette be az átigazolást.

Az utóbbi hetekben tartotta magát a pletyka, amely szerint Radamel Falcao a hercegségbeli együttesé lesz, ám elsőre nnyira hihetetlennek tűnt a dolog, hogy sokan csak legyintettek. A múlt héten aztán már olyan hírek láttak napvilágot, hogy a hét elején orvosi vizsgálaton lesz jelenése az AS Monacónál, majd pénteken a klub hivatalos honlapján jelentette be, hogy öt évre leszerződtette a kolumbiai gólvágót.


Forrás: asm-fc.com

“Az AS Monaco nagy örömmel jelenti be, hogy a klub megegyezett az Atlético Madriddal és leigazolta Radamel Falcaót, aki a 2013-14-es szezonban mutatkozik be” – olvasható a klub közleménye.

Az orosz eurómilliókból megerősödő klub nem tétlenkedik az átigazolási piacon, eddig sikerült már megszerezni Joao Moutinhót, James Rodriguezt és Ricardo Carvalhót, illetve sokáig úgy tűnt, hogy a kaput Victor Valdés védi majd. A Barcelona portása azonban kitölti szerződését Katalóni fővárosában.

Azt nem tudni, mennyit fizetett Falcaóért a Monaco, a sajtóban megjelentek szerint 60 millió euróba fájt a hercegségbelieknek, akik a Porto kettőséért korábban 70 milliót szurkoltak le.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik