Foci

Böde-Kaposvár 2-2

Böde Dániel (böde dániel, )
Böde Dániel (böde dániel, )

A labdarúgó OTP Bank Liga 30., utolsó fordulójában a Ferencváros 2-2-es döntetlent játszott a Kaposvári Rákóczival.

Győrben látta vendégül a Ferencváros szezonbéli utolsó bajnokiján a Kaposvárt. Az első percekben nem volt valami nagy az iram, ám Böde hanyag mozdulattal értékesített egy jogosan befújt büntetőt a 19. percben, megszerezte a vezetést a Fradi (1-0). Vérszemet kaptak ettől a fővárosiak, a szünetig tovább növelhették volna előnyüket, de nagy helyzetek puskázott el az FTC, nem változott az állás.


Böde két büntetőt is bevágott
Fotó: MTI

A második félidőben korán egyenlíteni tudott a Rákóczi, Okuka egy lécről lecsorgó labdát bólintott a másodpercekkel korábban nagy bravúrt bemutató Jova kapujába (1-1). Nem örülhettek sokáig Prukner László fiai, ismét 11-eshez jutott a Ferencváros és Böde másodszor sem hibázott, igaz Hajdúch kapus ezúttal már érezte az irányt (2-1).

A hajrában Jovanovic is odarúgott Balázsnak, a Kaposvár is rúghatott egy büntetőt, Waltner pedig kíméletlenül bevarrta a léc alá a labdát (2-2). Az eredmény végül már nem változott, döntetlent hozott a péntek esti összecsapás.

Eredmény – OTP Bank Liga, 30. (utolsó) forduló

Győr, 3800 néző, v: Szabó Zs.

Ferencvárosi TC – Kaposvári Rákóczi 2-2 (1-0)

Ferencváros: Jova – Alempijevic, Gyömbér, Klein, Sváb – Jovanovic (Peric, 87.), Holman (Aborah, 61.), Ionescu (Martinus, 74.) – Somalia, Böde, Jenner

Kaposvár: Hajdúch – Okuka, Kovács O., Zámbó (Thian, 54.), Jánvári – Pavlovic, Addo, Pedro, Balázs B. – Haruna (Waltner, 67.), Vrucina (Fotiasz, 90.)

Gólszerző: Böde (19., 60., mindkettőt 11-esből), illetve Okuka (55.), Waltner (85., 11-esből)

Sárga lap: Jenner (35.), Jovanovic (84.) illetve Jánvári (18.), Addo (60.), Pavlovic (62.), Waltner (87.), Vrucina (88.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik