Foci

Neymar máris C. Ronaldo legyőzésére vágyik

neymar (neymar, )
neymar (neymar, )

A Barcelona új igazolása már alig várja, hogy a találkozzon a pályán a Real Madriddal és Cristiano Ronaldóval.

“Hatalmas motiváció ez számomra. Cristiano egy félelmetesen jó játékos, nagyon képzett, igazi megtiszteltetés lenne ellene játszani. Remélem, mi nyerünk, ha találkozunk” – mondta egy keddi interjújában a brazil.

Nem csoda, hogy nagyon várja a Real Madrid elleni rangadókat, ugyanis a blancók csapata volt a másik, amely a hírek szerint ajánlatot tett érte. Neymar azonban kikosarazta a királyi gárdát és azt is elmondta miért:

“A szívem húzott Barcelonába. Imádkoztam Istenhez, hogy tereljen a helyes útra, ezt követően döntöttem. Örülök, hogy vége van ennek az időszaknak, hónapok óta volt téma a jövőm. Most már sokkal nyugodtabbnak és kiegyensúlyozottabbnak érzem magam” – így a pengés labdarúgó.

A 21 esztendős Neymar a hétvégén döntötte el, hogy a Barcelona futballistája lesz, öt évre kötelezte el magát a gránátvörös-kékeknél. Az, hogy mennyit kapott érte a Santos nem publikus, 50-től kezdve 150 millió euróig bezárólag mindenféle pletyka napvilágot látott. Utóbbit egyébként Florentino Perez, a Real Madrid elnöke mondta egy keddi sajtótájékoztatón.

Neymar idő közben lejátszotta utolsó brazil bajnokiját is, a fiatal támadó pedig pár könnycseppet is hullajtott az érzelmes összecsapáson.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik