Foci

Falcao, Valdés – álomcsapat épül Monacóban?

Victor Valdes (victor valdés, )
Victor Valdes (victor valdés, )

Külföldi lapok arról írnak, hogy a kolumbiai gólvágó mellett a Barcelona elvágyódó kapusa is a hercegségben folytathatja.

A Monaco együttese még csak a közelmúltban nyerte meg a francia másodosztály küzdelmeit, megváltva ezzel a jegyét az élvonalba, de máris jelentős erősítéseken ment át az együttes.

A hercegségbeli együttes már leszurkolt 70 millió eurót a Porto párosáért, Joao Moutinhóért és James Rodriguezért, de ennyivel nem éri be az orosz tulajdonban lévő labdarúgóklub.


Engedjetek! Monacóba megyek!
Fotó: AFP

Az AFP arról ír, hogy kedden két újabb nagyágyú érkezik orvosi vizsgálatra a csapathoz. Radamel Falcao az Atlético Madridtól érkezhet 60 millió euróért, Victor Valdés pedig a Barcelonát hagyhatja ott a Claudio Ranieri vezette Monaco kedvéért. Lehet, hogy a kapusért nem is kell fizetnie a csapatnak, mert a játékos arra kérte jelenlegi munkaadóját, hogy ingyen engedjék el, bár ebbe nem biztos, hogy belemegy a Barca.

Sőt, kedden este bejelentették, hogy a csapathoz érkezik (ingyen) Ricardo Carvalho, a Porto (korábbi BL-győztes), a Chelsea és a Real Madrid hátvédje.

Nem csoda, hogy a dúsgazdag Monacót választja mindenki, ugyanis a külföldi játékosoknak jelenleg nem kell adót fizetniük a fizetésük után. Már a Francia Labdarúgó Szövetség is foglalkozik ezzel, mivel arra kötelezi a Monacót, hogy a székhelyét tegye át Franciaországba 2014 júniusáig. Mindez azt jelentené, hogy a játékosoknak már kellene adózniuk a keresetük után.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik