Foci

Újabb dortmundi nagyágyú megy Münchenbe?

robert lewandowski (robert lewandowski, )
robert lewandowski (robert lewandowski, )

A Borussia Dortmund Mario Götze után első számú csatárát, Robert Lewandowskit is elveszítheti. A lengyel játékos menedzsere szerint ő is a Bayernbe igazol.

A friss Bajnokok Ligája-győztes Bayern München úgy tűnik, azt a játékospiaci politikát követi, hogy a riválisok legjobbjait vásárolja össze, így gyengítve őket.

Ugyanis korábban már robbant a bomba, miszerint leigazolják a dortmundi születésű, minden szállal a sárga-feketékhez tartozó Mario Götzét, akit Dortmundban – nem kell szépíteni – hamar megutáltak.

Most egy újabb meghatározó játékosra aggathatják rá az áruló jelzőt, ugyanis, ha a pletykák igazak, Robert Lewandowski, a gólfelelős is Münchenbe teszi át a székhelyét.

Fotó: AFP

Legalábbis ezt erősítette meg a támadó menedzsere, és Jupp Heynckes, a bajorok trénere is.

A Bild korábban már megírta, hogy a piros-fehérek két szerződést is kötöttek: az egyik már most nyáron életbe lép – ez Götze –, míg a másik majd csak egy évvel később. Sokan már ekkor tudni vélték, hogy Lewandowski lehet a titokzatos második játékos.

„Számunkra minden egyértelmű, de még semmit sem írtunk alá, előbb a két klubnak kell egyezségre jutnia” – mondta Cezary Kucharski, Lewandowski menedzsere.

Henyckes pedig a következőket mondta a szombati siker után: „Mario Götze már a Münchené, és Robert Lewandoskira sem kell már sokat várni.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik