Foci

Beszólt játékosainak az újpesti edző

marc leliévre (marc leliévre, )
marc leliévre (marc leliévre, )

Marc Leliévre szerint az Újpest futballistánaik harminc százaléka nem való az NB I-be.

Pénteken, az OTP Bank Liga 29. fordulójának nyitómeccsén az Újpest fogadta a Haladást. A mérkőzésre sok jelzőt lehet használni, csak azt nem, hogy jó, ugyanis élvezhetetlen és unalmas volt a játék.

A találkozón mindössze két helyzet volt, az egyikből gól is született: ezt Radó szerezte a 90. percben, így a Haladás elhozta a három pontot  a Megyeri útról.

A találkozó után Marc Leliévre, a lilák belga trénere elmondta a véleményét a csapatról.

“Edzőként az volt a dolgom, hogy védjem a játékosaimat és a csapatomat. Most viszont el kell mondanom, hogy harminc százalékuk nem NB I-es szintű. Ami a meccset illeti, gratulálok a Haladásnak. Balajcza Szabolcsnak csak a hatvanadik perc környékén kellett először védenie, de nekünk is csak két helyzetünk volt a labdabirtoklási fölény ellenére… ez is elgondolkodtató. Duchatelet úrral is beszéltem már a találkozó után, bízom benne, hogy átgondolja azt, amit mondtam neki.”

Artner Tamás ezzel szemben boldog volt, hogy a szombathelyiek zsinórban harmadszor nyertek a bajnokságban.

“Túl kellett élnünk az első tizenöt percet, ez nehéz volt. Volt egy nagy ziccere az Újpestnek, de utána szerintem rendben voltunk. A győzelemért jöttünk ki a második félidőre, a cserék is ennek érdekében történtek. Szakály Attila beállása nagyot lendített a csapaton. Uraltuk a meccset, bár az utolsó passzok nem mindig sikerültek. Radó András helyzetére viszont mindig lehet számítani, most is sikerült a végén értékesítenie egyet.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik