Foci

Nem létező focistával boronálták össze a Honvédot

hemingway (hemingway, )
hemingway (hemingway, )

Kispesten csak nevetnek azon, hogy egy fantomlabdarúgót akartak eladni nekik.

Érdekes történetről számolt be a Nemzeti Sport Online: a sportnapilap szerkesztőségét e-mailben kereste meg egy bizonyos Frances Charles a hollandiai székhelyű Ibrahimovic Sports Consultancy menedzseriroda nevében – melynek semmi köze a svéd klasszishoz.

Azt állította, hogy a Budapest Honvéd labdarúgócsapata ajánlatot tett az egyik játékosukért, Azeem Azamért, akinek tízezer euró per meccses (!) gázsit ígértek a kispestiek. Sőt, elküldte a klub címerével, valamint az ügyvezető igazgató, Gács Pál aláírásával ellátott „hivatalos” ajánlatot is.

„Teljes hamisítvány az egész. A régi logónkat és a klubot már évek óta nem támogató szponzor nevét összemásolták és ebből csinálták ezt a kreált ajánlatot, az azon szereplő szignó pedig nem az én aláírásom. Amúgy is, aki a magyar labdarúgás helyzetét egy kicsit is ismeri, az tudja, hogy a tízezer eurós összeg meccsenként elképzelhetetlenül magas fizetés az NB I-ben. Nevetséges az egész. Ugyanakkor felháborító is, hogy ilyen ügybe keverték a klubot” – idézi az nso.hu Gácsot. Hozzátette, a magát megnevező személy nem létezik, jogi lépéseket nehéz lenne tenni, mert nincs kit beperelni.

George F. Hemingway klubtulajdonosnak sincs kedve pereskedni, mint mondta, van jobb dolguk is. Egyébként kinevette az egész helyzetet.

Azeem Azam egyébként minden bizonnyal csak egy fantomjátékos. A szóban forgó iroda létezik, ők viszont nem hallottak erről az ügyről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik