Foci

Mourinho: Ez életem legrosszabb szezonja

jose mourinho (jose mourinho, )
jose mourinho (jose mourinho, )

A Real Madrid edzője, José Mourinho elismerte, ez eddigi pályafutásának leggyengébb idénye.

A Blancók idén semmit sem nyertek, hiszen a bajnokságban és a Bajnokok Ligájában is volt náluk jobb csapat, a kupadöntőben pedig hosszabbításban kaptak ki a városi rivális Atléticótól.

Ráadásul a meccsen Mourinho szóváltásba keveredett a játékvezetővel, így a trénert elküldték a kispadtól, vagyis vélhetően utolsó nagy madridi meccsén nem szerepelt túl fényesen.

A meccs utáni sajtótájékoztatón a portugál edző elmondta, nem elégedett a 2012-2013-as szezonnal.

Fotó: AFP

“Ez volt életem legrosszabb idénye. Sok más edző szerint ez a két második hely, és a BL-elődöntő jó eredmény lenne, de nem nekem. Az idei menetelés kudarc volt, de az előző két idény legalább kárpótol” – mondta Mourinho.

Így vélhetően ezzel a rossz szájízzel távozik majd Madridból a tréner, ha hinni lehet a nemzetközi sajtónak, mely már hetekkel, sőt hónapokkal ezelőtt megírta, a nyáron elhagyja a Realt Mourinho.

“Nem hiszem, hogy az Atlécio megérdemelte a trófeát, de kétségtelen, hogy ők nyertek. Volt két ziccerünk, hogy gólt lőjjünk, és háromszor a kapufát találtuk el. Ez nem fair.”

Persze a karrierjére is kitért Mourinho, de csak röviden, hiszen elmondta még három évig szól a szerződése, de egyeztetni fog Florentino Perez klubelnökkel a jövőről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik