Foci

A Barcelona házhoz ment Neymarért

neymar (neymar, )
neymar (neymar, )

Raul Sanllehí, a Barcelona igazgatója szerdán Brazíliába érkezett, hogy személyesen tárgyaljon a Santos legfényesebb jövő előtt álló játékosának átigazolásáról. A játékos apja köti az ebet a karóhoz.

Úgy látszik a hét eleji pletykák azonnali cselekvésre késztették a Barcelonát. Ahogy a sport24 is kedden megírta, a Santos volt alelnöke biztos információkra hivatkozva megszellőztette, hogy a csapat sztárja, Neymar elkötelezte magát a Bayern Münchenhez horrorisztikus 86 millió fontos vételárért.

A hír hallatán Raul Sanllehí, a Barcelona igazgatója szerdán azonnal repülőre ült – írja a sport.es -, hogy személyesen tegyen pontot a Neymar ügyre, hiszen a korábbi hírek arról szóltak, hogy a támadó nyártól a Barcelonában folytatja pályafutását, ráadásul egyes információk szerint a katalán klub már 10 millió euró előleget le is szurkolt a játékosért!!

Az igazgató megérkezése napján azonnal találkozott a Barcelona elnöke, Sandro Rosell helyi bizalmasával, bizonyos Andre Cury y Marquinhos Malaquiassel és a játékos apjával egy étteremben. Az ügylet nem egyszerű, és leginkább a fia érdekeit képviselő és féltő apuka miatt, aki a végletekig feszíti a húrt.

A találkozón jelezték, hogy Neymar, a Santos, és a Barcelona is csalódott az édesapa hozzáállása miatt. A helyzet amúgy egyszerű lenne. A játékos tulajdonjoga 55 %-ban a Santos, míg 45 %-ban két cég tulajdonában van. Mivel mindhárom fél az eladás mellett döntött, így alighanem az apuka próbálja egyre feljebb srófolni fia fizetését.

Videó: Ezért állnak sorban Neymárért!

Az ESPN Brazília ugyanakkor a találkozó után már világgá is kürtölte, hogy a Santos elfogadta a Barcelona ajánlatát és megállapodtak, de ezt az apa továbbra is cáfolja.

Mi lehet az igazság? Ahogy kedden már sejtetni engedtük, a Bayern-Neymar házasság híre alighanem kacsa, a játékos, fizetésének árfelhajtását szolgálta csak, hiszen a bajor klub rendkívül racionális gazdálkodást folytat, ekkora összeget, de még ennek a felét sem fizette ki soha senkiért.

A sport24 tippe szerint legkésőbb hétfőig a papa is beadja a derekát és Neymar nyártól a Barcelonában folytatja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik