Foci

Rooney: Unitedből Unitedbe?

wayne rooney (wayne rooney, manchester united, )
wayne rooney (wayne rooney, manchester united, )

A Manchester Unitedet minden bizonnyal elhagyó támadót, Wayne Rooney-t szívesen látná a keretben a Newcastle tulajdonosa.

Mike Ashley ugyanis leszögezte, a fekete-fehérek megdöbbentő ajánlattal állnak majd elő, hogy kétséget kizáróan náluk folytassa pályafutását a 27 éves labdarúgó.

Rooney csak epizódszerepet kapott idén a Vörös Ördögöknél, és ez a helyzet nem biztos, hogy változni fog David Moyes érkezésével. Ezért a brit sajtó korábban már hírbe hozta őt a Paris-Saint Gemainnel, valamint az Arsenal is örülne, ha Rooney Londonba költözne.

Fotó: AFP

A csatár egyébként közelte is a Uniteddel, hogy a nyáron szeretne tovább lépni, így vélhetően nagy összeget kell majd letennie annak az asztalra, aki el akarja vinni napjaink egyik legjobb angol foicstáját.

Az Ashley tulajdonában álló egyik sportoldal ugyanis megírta, hogy a Newcastle számára nem is lehetne jobb választás: “Rooney lenne az ideális játékos számunkra. Ő egy remek csatár, a szurkolóinknak és a klub hírnevének hatalmas lökést adna, ha minket választana. Az egyeztetéséket már megkezdtük az ügynökével, de a két egyesület még nem tanácskozott az ügyben.”

A Newcastle egyébként egyszer már le akarta igazolni Rooney-t: azon a nyáron, amikor a Manchester United megvette őt az Evertontól, 25 millió fontot ajánlottak érte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik