Foci

Robban az átigazolási bomba?

Radamel Falcao (radamel falcao, )
Radamel Falcao (radamel falcao, )

Külföldi sajtóinformációk szerint Radamel Falcao, az Atlético Madrid gólvágója a következő szezonban már a Monaco futballistája lesz.

Mióta Falcao a vállára vette a Matracosokat, minden átigazolási szezonban bejelentkezik érte valaki, és a legtöbb európai nagyágyú szemet vetett már rá.

Pár nappal ezelőtt, amikor kiderült, José Mourinho minden bizonnyal a Chelsea-ben folytatja jövőre, Falcaóval kapcsolatban is olyan hírek láttak napvilágot, hogy a portugál mester és ő is a londoniakhoz szerződik.

Azonban több külföldi lap megírta, hogy a Monaco lesz Falcao új állomáshelye – a francia kiscsapat 60 millió eurót fizetne a kolumbiai csatárért.

Fotó: AFP

Ráadásul egyes hírek szerint a felek már meg is állapodtak, hiszen a hercegségiak orosz milliárdos tulajdonosának nem megterhelő ilyen összeget kifizetnie korunk egyik legjobb támadójáért.

Az ügy pikantériája, hogy a Monaco jelenleg a francia másodosztályban vitézkedik, de három fordulóval az idény vége előtt az első helyen állnak, tehát a következő szezont már az Ligue 1-ben kezdik.

Ha hinni lehet a pletykáknak, ez lehet az utóbbi évek egyik legmegdöbbentőbb átigazolása, hiszen Falcaónak mindenképpen visszalépés lenne a Monaco az Atlético Madrid erősségéhez képest.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik