Foci

Kubatov viccelődve nyugtat: lesz új Fradi-stadion

kubatov gábor (kubatov gábor, )
kubatov gábor (kubatov gábor, )

Kubatov Gábor a Facebookon tájékoztatta a szurkolókat: felépül a létesítmény.

Írtunk róla korábban, hogy Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter bejelentette: bizonyos költségvetési intézkedéseket vezetnek be annak érdekében, hogy hazánk kikerüljön az Európai Unió túlzottdeficit-eljárása alól. Ennek érdekében a kormány milliárdokat fog majd zárolni, amely az előzetes hírek szerint érinthette volna a stadionberuházásokat is.

Debrecenből azt a tájékoztatást kaptuk korábban, hogy a Loki stadionja biztosan felépül, majd Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke is megnyugtatta a szurkolókat:

” Látom, stadion ügyben nagy az aggodalom. Ha megengedik én a lassan már szokásossá váló viccel reagálnék…

Székely házaspár ül a lócán:

Asszony: – Szeretsz-e még engem Áron? Sosem mondod…

Férj: – Egyszer megmondtam. Ha változás lesz, szólok.

Úgyhogy ne izguljanak. A stadion építési költségének fedezete rendelkezésre áll. Külön (extra) biztosítékot jelent a Könyves Kálmán út felőli telekrész eladása, amit a magyar állam még az idén értékesít.

Ha megengedik azonban tennék néhány megjegyzést. Az Uniós vállalásainknak meg kell felelni. Azonban évek óta figyelem a brüsszeli döntéshozatalt és nem értem meg. Ez a sokadik év, amikor képtelenek megbecsülni a gazdasági mutatókat. A Bajnai – Gyurcsány időszakokban nem zavarta őket, hogy a költségvetési hiány 4,7% helyett 7,4% lett. Almunia pénzügyi biztos akkor mindent rendben talált. Mióta hazánk miniszterelnökét Orbán Viktornak hívják, azóta minden évben a kárunkra tévednek (tavaly és tavalyelőtt 0,6-0,7 százalékpontot) a becsléseikben. Hogy is van ez? Akkor sem volt igazuk és most sem lesz!Közben a német cégóriás RWE Brüsszelből vár gyógyírt a rezsicsökkentésben elszenvedett veszteségeire… — at Népliget FTC” – írta a Facebookon a klubelnök.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik