Foci

Coulibaly 45 perc alatt lett nyerőember

Ibrahima Sidibe, Adamo Coulibaly (ibrahima sidibe, adamo coulibaly, )
Ibrahima Sidibe, Adamo Coulibaly (ibrahima sidibe, adamo coulibaly, )

A DVSC-TEVA kettős győzelemmel jutott a Magyar Kupa döntőjébe. Adamo Coulibaly csereként beállva duplázott és adott egy gólpasszt.

A Vasas az esélytelen nyugalmával látogathatott a cívis városba, az angyalföldiek ugyanis hiába kezdtek biztatóan a Loki ellen a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjének odavágóján, kikaptak 3-0-ra hazai környezetben. A piros-kékek most is jól indítottak, ugyanis a kezdeti tapogatózást követően Berecz lőtt szép gólt Verpecznek (0-1). Egyenlíthetett volna a DVSC-TEVA még a szünet előtt, de Czvitkovics elbaltázott egy nagy lehetőséget.


Coulibaly jött, látott és győzött
Fotó: MTI

A második felvonásban nem kellett sokat várni a hazai találatra, a szünetben csereként beálló Coulibaly bólintott a hálóba (1-1). A folytatásban mind a két oldalon megvoltak a gólszerzési lehetőségek, ám a kapuba már csak Kondás Elemér fiai találtak be, ismét a francia csatár púpozta ki a hálót (2-1).

Coulibaly a végén még gólt lövetett Sidibével is (3-1), ezzel pedig végleg eldőlt, hogy az egyik finalista a Loki lesz, amely kettős győzelemmel, 6-1-es gólkülönbséggel masírozott tovább. Az ellenfél a Videoton vagy a Győri ETO lesz. A zöld-fehérek várják kedvezőbb helyzetből a visszavágót, ugyanis 2-0-ra nyerni tudtak Székesfehérváron.

Eredmény – Magyar Kupa, elődöntő, 2. mérkőzés

DVSC-TEVA – Vasas 3-1 (0-1)
Gólszerzők: Coulibaly (54., 78.), Sidibe (89.) illetve Berecz (27.)

Továbbjutott: a DVSC, kettős győzelemmel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik