Foci

Az MLSZ most megdicsérte a Fradit

ferencváros (ftc, ferencváros, )
ferencváros (ftc, ferencváros, )

Kivételesen nem bűnhődök a Ferencváros a fegyelmi bizottság ülése után. Nem úgy a Győr.

Az utóbbi időben két dolog volt biztos a magyar labdarúgásban: az, ami már elmúlt és az, hogy az FTC-t megbünteti az MLSZ. Most azonban a Paks elleni bajnokit követően pozitív hangon emlékezett meg a zöld-fehérekről a szövetségi honlap:

“Az utóbbi hónapok szomorú gyakorlatától eltérően, ezúttal nem kapott fegyelmi büntetést a Ferencváros csapata, mivel szurkolói túlnyomó részében sportszerűen biztatták kedvenceiket a Paks elleni bajnoki mérkőzés során. Az FTC-játékosainak és vezetőinek a sportszerű szurkolásért indított kampányának első eredménye is lehet az, hogy a lelátón ezúttal lelkes, szenvedélyes buzdítás, a „Hajrá, Fradi!” dominált” – olvasható az mlsz.hu-n.

Fizetnie kell ugyanakkor a Győrnek, mivel a fegyelmi bizottságnak nem tetszett a szurkolók Újpesten tanúsított magatartása:

“A FEB az Újpest – Győr mérkőzésen a vendégszurkolók megbotránkoztató, rasszista megnyilvánulásai miatt a Győrt, mint visszaesőt, 400.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi” – írja a határozat, amely szerint rasszista és megbotránkoztató rigmusok hangzottak fel a győri táborban, valamint gyalázták a székesfehérváriakat – minden bizonnyal a szerdai kupamérkőzésre hangolva.

A Kecskemét esetében több döntés született: Rajczi Pétert egy meccsre eltiltották, Horváth Ferenc vezetőedzőt írásbeli megrovásban részesítették. Az egyik labdarúgó átigazolási díjának meg nem fizetése miatt indított eljárás pedig véget ért a KTE-vel szemben.

Az Eger kétszer 400 ezret fizethet be az MLSZ kasszájába, mert Vojtekovszki Csaba és Kövesfalvi István edzőkkel szemben nem teljesítette a klub a pénzügyi kötelezettségeit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik