Foci

Nem adja magát könnyen a Fradi

ferencváros (ftc, ferencváros, )
ferencváros (ftc, ferencváros, )

A Ferencváros a Paks legyőzésével ismét a dobogót ostromolja az OTP Bank Ligában.

A Debrecen miskolci döntetlenjével, a Honvéd pedig a Pápát elintézve megelőzte a Fradit, így a zöld-fehérek visszacsúsztak a 6. helyre az OTP Bank Ligában.

Azonban a fővárosiak ha nem is vették vissza helyüket, de pontszámban beérték a negyedik Honvédot, hiszen nem remegtek meg a lábak Pakson. Az első félidőben a hazaiak kezdtek jobban, majd leült a meccs, alig akadt helyzet, aztán derült égből villámcsapásként vezetést szerzett az FTC: a 45. percben Leonardót vágták fel. A szabadrúgást a sértett küldte kapura, azonban a labda megpattant a sorfalon, így becsapta a kapust, és a hálóban kötött ki (0-1).

A szünet után Besic végzett el végzetes pontrúgást a hazaiakra nézve, majd a 73. percben Józsi szögletét követően Klein bólintott pontosan (0-3).

A paksiak erejéből azért futotta a szépítésre, igaz Lázok csak büntetőből tudta bevenni Jova kapuját, így 3-1-re nyert a Ferencváros és ismét közel került a dobogóhoz.

Eredmény – OTP Bank Liga, 26. forduló

MVM Paks – Ferencvárosi TC 1-3 (0-1)
Gólszerzők: Lázok (88.-büntetőből), illetve Leonardo (45.), Besic (69.), Klein (73.)

Paks: Németh G. – Heffler T., Éger, Fiola, Szabó J. – Bartha, Sifter, Lázok, Báló – Tököli, Eppel. Vezetőedző: Tomislav Sivic.

Ferencváros: Jova – Somalia, Besic, Klein, Bönig – Alempijevic, Gyömbér, Józsi(Holman, 91.) – Martinus (Orosz, 85.), Böde, Leonardo Vezetőedző: Ricardo Moniz.

Sárga lap: Heffler (22.), Szabó (44.), Sifter (63.), Tököli (77.), illetve Bönig (6.), Alempijevic (42.), Leonardo (54.), Somalia (77.)

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik