Foci

C. Ronaldo visszatér Manchesterbe?

cristiano ronaldo (cristiano ronaldo, )
cristiano ronaldo (cristiano ronaldo, )

Az egyik angol bulvárlap szerint a nyáron újra váltani szeretne a Real Madrid portugálja.

2009. július 1-jén a spanyol együttes 80 millió fontért vásárolta meg Cristiano Ronaldót a Manchester Unitedtől, ezzel pedig a luzitán klasszisból lett minden idők legdrágább futballistája. A Real Madrid színeiben ugyan összejött egy-egy bajnoki cím, spanyol Király Kupa- és egy spanyol Szuperkupa-győzelem, azonban a várt áttörés nem jött össze neki a fővárosban – a BL-serleget egyszer sem sikerült a magasba emelni.


Fotó: AFP

Az egyik angol bulvárlap, a Daily Star vasárnapi kiadása szerint Ronaldo hajlik a váltásra, a klub, amelyet kinézett pedig nem más, mint a Manchester United. Ugyan a szerződéséből még két év hátra van, így leginkább jövő nyáron lehetne mozdítható, a Vörös Ördögök akár már a mostani szezon végén tehetnek érte egy 65 millió fontos ajánlatot.

„A Glazer-család nagyszerű, bármit kérek tőlük, azt megpróbálják teljesíteni. Tavaly is a keretben volt már Chichariot, Danny Welbeck és Wayne Rooney is, mégis megszereztük Robin van Persie-t. Bajnokok lettünk idén, ami annak köszönhető, hogy nagyon erős a csapatunk” – mondta Sir Alex Ferguson, aki a hírek szerint szívesen látná ismét az Old Traffordon a portugált.

A Daily Star további lehetséges érkezők nevét is bedobta: a lap úgy tudja, hogy a United le szeretné igazolni a Borussia Dortmunddal a Bajnokok Ligája döntőjébe jutó Robert Lewandowskit, valamint Cristiano Ronaldo csapattársát, az argentin Angel Di Maríát is figyeli a klub.

A Unitedet ismerve biztos lesz miről beszélni a nyári átigazolási szezonban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik