Foci

Beszínezték magukat a focisták a Haladás-KTE meccsen

12 sárga és 1 piros lap született Szombathelyen, a bajnoki 1-1-re végződött.

Kőkemény volt az első félidő a szombathelyi bajnokin, a Kecskemét szétrugdosta a szombathelyi fiatal játékosokat. Egy alkalommal kisebb bunyó is kialakult a küzdelmes meccsen.

A 12. percben Mohl Dávid buktatta Schimmert, a 11-est Iszlai elég gyengén rúgta, avagy más megközelítésből Antal Botond nagy bravúrral hárította. Túl sokat nem kockáztatott a Kecskemét, a Haladás viszont a második félidőben is aktívabb volt a támadásokat tekintve.

Guzmics a 49. percben nagy helyzetben alig fejelt mellé. Volt egy nagy veszélyes lövése a KTE-nek is, majd jött Rajczi, aki szánalmas produkciókra képes alattomos játéka miatt. Most is így tett: 4 perccel a beállása után sárgát kapott, majd további hét perc múlva ismét: mehetett zuhanyozni, nagyon le sem izzadt.

A 77. percben óriási gólszerzési lehetőség adódott Burgos előtt, de a kecskemétiek salvadori légiósa az oldalhálót találta el egy kontratámadás végén.

Két percre rá Vukasovic kapta a meccs 11. lapját, Horváth Ferencet reklamálás után elzavarta Szilasi a kispadtól. A 80. percben Antal védett nagyot Guzmics közeli fejese után, egy perc múlva Halmosi az üres kapu helyett a léc mellé emelt.

A 82. percben Gyurján Bence ment el szépen a jobb oldalon, középre adott, Andorka pedig laposan a kapuba lőtt, megérdemelt vezetés (1-0).

A 85. percben Gyurján fellökte Savicot a kaputól 20 méterre. A szabadrúgást Savic végezte el, a labda felpattant a sorfalon, Mogyorósi emelkedett, és Rózsa mellett a kapuba fejelt (1-1).

A 93. percben elképesztő bravúrral védte Antal Botond Simon Ádám fejesét, ezzel pontot mentett csapatának.

Eredmény – labdarúgó OTP Bank Liga, 26. forduló:

Haladás – Kecskeméti TE-Phoenix Mecano 1-1 (0-0)

Szombathely, 1869 néző, vezette: Szilasi

Haladás: Rózsa – Schimmer, Guzmics, Fehér, Devecseri (Gyurján, 72.), Tóth P. – Iszlai, Nagy, Halmosi – Ugrai (Andorka, 79.), Radó (Simon Á., 84.). Vezetőedző: Artner Tamás

Kecskemét: Antal – Mogyorósi, Póti, Vaskó, Varga – Forró, Vukasovic (Koszó, 90+1.), Pekár (Savic, 67.), Mohl – Salami (Rajczi, 58.), Burgos. Vezetőedző: Horváth Ferenc

Gólszerzők: Andorka (82.), illetve Mogyorósi (85.)

Sárga lap: Halmosi (27.), Iszlai (27.), Ugrai (32.), Tóth P. (90.), illetve Forró (8.), Mohl (12.), Mogyorósi (19.), Varga R. (25.), Vaskó (34.), Rajczi (62.), Vukasovic (78.), Savic (90+2.)

Piros lap: Rajczi (70.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik