Foci

Vargának megköszönték az eddigieket

Varga József (varga józsef, )
Varga József (varga józsef, )

Nem hosszabbítják meg a magyar középpályás kölcsönszerződését a Greuther Fürthnél.

„Úgy döntöttünk, hogy nem folytatjuk a munkát a két játékossal. Ugyanakkor meg szeretnénk köszönni Matthiasnak és Józsefnek az eddigi munkájukat. Sok sikert kívánunk nekik a továbbiakban” – írja a Greuther Fürth hivatalos honlapja annak kapcsán, hogy sem Varga József, sem Matthias Zimmerman kölcsönszerződését nem hosszabbítja meg a klub, így mindketten visszatérnek majd a nyáron a csapatukhoz.

Varga a téli átigazolási szezon végén került kölcsönbe Debrecenből az SpVgg-hez, ahol Stieber Zoltán személyében már volt egy válogatott labdarúgónk. Nem is váratott magára sokáig a rakkolós középpályás debütálása, ugyanis pár nappal a kölcsönvételét követően már végig a pályán volt a Schalke elleni bajnokin.

Akkor úgy tűnt, minden szép és jó, főleg, hogy az SpVgg háza táján is dicsérték Vargát, akit végleg meg akartak venni. A folytatás aztán nem sikerült túl fényesre: Varga összesen hat bajnokin szerepelt az idő közben edzőváltáson is áteső Fürthben, a Hoffenheim és a Dortmund ellen elveszített mérkőzéseken pedig már a szünetben lecserélték. Az utóbbi időben a keretbe sem jelölték, így összességében nem meglepő, hogy a felek nem folytatják a közös munkát.

A Greuther Fürth egyébként már biztosan kiesik a német élvonalból.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik