Foci

Könyörögnek a PSG drukkerei edzőjüknek

carlo ancelotti (carlo ancelotti, )
carlo ancelotti (carlo ancelotti, )

A szurkolók azt szeretnék, hogy maradjon a csapat vezetődedzője Carlo Ancelotti.

Amint arról írtunk, egyre többen gondolják azt, hogy a Real Madridtól távozó José Mourinho helyére a Paris Saint-German olasz trénere, Carlo Ancelotti mehet.

A párizsi szurkolók ezt nagyon nem szeretnék, olyannyira, hogy hosszas közleményt adtak ki szerdán, amelyben az 53 éves trénert maradásra szólítják.

“Köszönjük, hogy azért a nagy csapatért szurkolhattuk ebben az évben, amelyet a Quatar Investment versenyképessé tett Európában, és amely megfélelmítette a nagy Barcelonát. Mr. Ancelotti, nem fogjuk elfelejteni, hogy Ön ült a kispadon, amikor a csapat újra bajnok lett, amelyre 19 éve vártunk” – kezdik a drukkerek.

“A PSG-nek van a legjobb védelme a bajnokságban, és számtalan olyan meccset nyert meg, amelyen nem kapott gólt. Tisztában vagyunk vele, hogy az eredményességünk alapja az a stabil védekezés, amit Ön megvalósított a csapattal. Akik az elején kritizálták Önt, mára megértették, ez hiba volt.

Biztosak vagyunk benne, hogy a következő egy fantasztikus év lesz a PSG számára, és a siker alapjait Ön tette le. Mindezeket figyelembe véve, szeretnénk, ha folytatná azt a munkát a PSG-ben, amit elkezdett” – szólt a szurkolók közleménye.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik