Foci

Bombahír: Mourinho és Falcao is a Chelsea-ben folytatja

jose mourinho (jose mourinho, )
jose mourinho (jose mourinho, )

Angol lapinformáció szerint tényként közölhető, hogy a portugál tréner nyáron átveszi Rafa Beniteztől a londoni csapat kispadját, ahova leülteti az Atlético Madrid gólzsákját is.

A goal.com tényként közli, hogy a múlt héten újra egymás tenyerébe csapott Roman Abramovics és Jose Mourinho. Utóbbi a keddi, Dortmund elleni győztes (2-0), de összességében kieséssel végződő BL-elődöntő után lényegében elköszönt a madridiaktól. A megállapodás szerint állítólag a hivatalos aláírással és bejelentéssel a La Liga és a Premier League szezon végéig kell várni – már csak azért is, mert Mourinhonak addig szól a szerződése a Madriddal.

Nem meglepő hát az egyik legelismertebb angol szakportál híre. Az már annál inkább, hogy a goal.com értesülései szerint a Rafa Benítezt váltó edző – aki nem mellesleg szép csendesen újabb címet, EL-t nyerhet Abramovicsnak – nagyjából háromszázezer fontot keres majd hetente a londoniaknál.

Mourinho teljes döntési szabadságot kért és kapott a játékospolitikát illetően, aminek első jeleként az Atlético Madrid csatárával, Radamel Falcaóval is megállapodtak. Meglehet, a dealt Mourinho a hétvégi Atlético-Real meccs (1-2) szünetében ütötte nyélbe…

A kolumbiai játékosért a Chelsea 59 millió eurós kivásárlási árat csenget ki, és a goal.com információi szerint egyúttal Falcao lesz a Premier League történetének legjobban fizetett játékosa.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik