Foci

Kassai osztályzata: a 10-es skálán 1,27

kassai-viktor(210x140)(3).jpg (kassai viktor)
kassai-viktor(210x140)(3).jpg (kassai viktor)

Tovább zúdul a spanyol kritikaözön a magyar játékvezetőre és asszisztenseire.

Erőteljesen negatív minősítést kapott a legnépszerűbb spanyol sportnapilapban, a madridi Marcában Kassai Viktor játékvezető a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének kedd esti első mérkőzésén, a Bayern München – FC Barcelona (4-0) találkozón nyújtott teljesítményéért, s más ibériai újságok is keményen kritizálták a bíráskodást.

A Marca tízes értékskálán osztályozta a magyar bíró ténykedését, és a végeredmény nem túl hízelgő rá nézve, tudniillik az érdemjegye még a kettest sem érte el (1,27)! Ez lényegében a minősíthetetlen szinonimájának felel meg.

Való igaz, Dante finoman szólva „földön tartotta” Alvest az első gól előtt
Fotó: MTI

A barcelonai napilap, a Sport azt írta, hogy Kassai súlyos tévedéseket követett el. Megfogalmazása szerint „három gólt ajándékozott a Bayernnek és két büntetőt nem fújt be a Barca ellen”.

A szintén katalán sportújság, a Mundo Deportivo véleménye is az, hogy a játékvezetőnek annullálnia kellett volna a németek első három gólját.

Érdekes, hogy a katalán gárda másodedzője, Jordi Roura úgy nyilatkozott a lefújást követően, hogy nem akar beszélni a játékvezetőről, de szerinte két gól is szabálytalan körülmények között esett. Ugyanakkor elismerte: nem a játékvezetés miatt kaptak ki, nincs mentség, csapnivalóan játszottak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik