Foci

Nem nyert Diósgyőrben a Fradi

Csak döntetlenre volt képes a nagycsapatnak kikiáltott FTC Miskolcon.

Nem kezdődött jól a DVTK számára az örömteli módon telt ház előtt játszott mérkőzés. A 3. percben Vladan Cukic rácsúszott Gosztonyi lábára, a volt vidistát le kellett cserélni, minden bizonnyal eltört a bokája (sárga nem járt a mozdulatért).

Sőt, a 7. percben gólt is kapott a Diósgyőr. A labda a leshatáron kilépő Cukichoz került, ő megpróbálta ellőni a hosszúba, de nem célzott pontosan, ellenben érkezett Jenner, aki laposan a kapuba passzolt (0-1).

A 13. percben egyenlített a Diósgyőr. Seydi adta középre a labdát, Tisza átvitte a másik oldalra, ő is beadta, Jova belepiszkált, a lepattanót Seydi passzolta a kapuba (1-1). Két perc múlva Somália beadása után Böde alig fejelt a kapu mellé. Cukic a 28. percben odalépett egy diósgyőrinek, ki kellett volna állítani.

Nem sokkal később Rudolf ordító ziccerben hibázott egy szép hazai támadás végén. Luque szép szabadrúgása után Moniz is cserére kényszerült, vagy a lábát húzó Cukicot azért vitte le, nehogy kiállítsák a szerbet.

A szünetre előnnyel fordult a Fradi, ugyanis a 43. percben egy szöglet után egyedül hagyták a hazaiak Gyömbért, aki nem hibázott, élt a lehetőséggel (1-2).

A fordulás után Leonardo hagyott ki nagy helyzetet, ő a 66. percben is lövéssel jelentkezett. A Diósgyőr erőlködött, de a 73. percben mégis egyenlített: Tisza adott be jobbról, érkezett Seydi és meglőtte második gólját (2-2).

Igazán nagy helyzet a végén már nem akadt, ismét döntetlent játszott a Ferencváros.

Eredmény – labdarúgó NB I., 24. forduló.

Diósgyőri VTK – Ferencváros 2-2 (1-2)

Diósgyőr, 10 000 néző, vezette: Solymosi

Diósgyőr: Ribánszki – Vági, Vadász (Hanek, 63.), Kádár, Gohér – Gosztonyi (Seydi, 5.), Fernando, Tisza, Elek, Luque (Takács, 57.) – Rudolf. Vezetőedző: Kovac Zoltan

Ferencváros: Jova – Alempijevic (Martinus, 79.), Gyömbér, Besic, Sváb (Peric, 86.) – Somália, Józsi, Leonardo, Cukic (Aborah, 35.), Jenner – Böde. Vezetőedző: Ricardo Moniz

Gólszerzők: Seydi (13., 73.), illetve Jenner (7.), Gyömbér (43.)

Sárga lap: Gohér (69.), Vági (82.), illetve Alempijevic (12.), Cukic (19.), Jenner (22.), Sváb (32.), Böde (70.), Leonardo (78.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik