Foci

Csoda: emberhátrányban nyert az Eger

A hevesi csapat idei harmadik győzelmét a Kaposvár ellen érte el.

Paks, Debrecen. Az a két csapat, melyet az Eger idén le tudott győzni, 23 mérkőzést követően. Ez a lista most viszont újabb névvel bővült, hiszen a Kaposvárt 1-0-ra verték meg.

Az OTP Bank Liga újonca a váci stadionban meglehetősen unalmas meccset vívott a Rákóczival, azonban a 35. percben az első valamire való lövésükből gólt szereztek: Farkas ugyanis szabadrúgásból vette be a “vendégek” kapuját. Ez volt az első félidő egyetlen említésre méltó momentuma, a második viszont izgalmasabbra sikeredett.

Kabele az 52. percben megkapta második sárgáját, így emberhátrányba kerültek az egriek, majd a Kaposvár kétszer a kapufát találta telibe.

A hajrában hiába küzdött a Rákóczi, gólt nem tudtak szerezni, így az Eger nyerte a meccset. Ezzel a győzelemmel a hevesiek életben tartották bentmaradási reményeiket, hiszen az előttük álló Siófok egy, a 14. Pápa pedig csak nyolc pontra van.

Eredmény – OTP Bank Liga, 24. forduló

Eger FC – Kaposvári Rákóczi 1-0 (1-0)
Gólszerző: Farkas (35.)

Eger: Sztankó – Preklet, Mecinovic, Koné, Balog Zs. – Kabele, Buac – Koós, Farkas Á., Németh N. (Albert, 77.) – Horváth Z. Vezetőedző: Mészáros Ferenc.

Kaposvár: Hajduch – Okuka, Kovács O. (Addo, 44.), Hegedűs, Jánvári (Vrucina, 58.) – Safaric (Haruna, 79.), Pedro – Pavlovic, Oláh, Balázs – Waltner Vezetőedző: Prukner László.

Sárga lap: Kabele (3.), Buac (75.), illetve Hegedűs (44.), Addo (54.), Pedro (83.)

Piros lap: Kabele (52.)

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik