Foci

A Videoton feljött a második helyre

torghelle sándor (torghelle sándor, )
torghelle sándor (torghelle sándor, )

Megverte a Paksot a Gomes-csapat az OTP Bank Ligában.


Fotó: MTI

Csernyánszki bravúrjaival kezdődött a labdarúgó NB I. szombati rangadója (melyt Orbán Viktor miniszterelnök a helyszínen tekintett meg), előbb Alvarez, majd Mitrovic lövését védte bravúrral.

Nagy elánnal ment a meccsbe a Vidi, Gyurcsó pedig a 25. percben hatalmas szabadrúgásgóllal meg is szerezte a vezetést. A 38. percben Torghelle az üres kapuba nem tudta bepasszolni a labdát, hirtelen került elé, ez tény, 5 méterre a kaputól.

Az 58. percben Alvarez megrúgta második kapufáját. A 63. percben megint Gyurcsó volt a főszereplő, az első szabadhoz képest szinte ugyanabból a pozícióból ívelt be, érkezett Caneira, aki a kapuba továbbított (2-0).

A 73. percben Bozovic hihetetlen bravúrral védett egy paksi (pontosabban egy Vinicius-) fejest.

A Paks nem játszott rosszul, de a Videoton pontosabban focizott, és emiatt nyerte meg a mérkőzést. Ezzel pedig megelőzte a pénteken a Siófoktól vereséget szenvedő MTK-t a tabellán, és feljött a második helyre.

Eredmény – labdarúgó NB I., 24. forduló:

Videoton – MVM-Paksi FC 2-0 (1-0)

Székesfehérvár, Sóstói-stadion, 3000 néző, vezette: Bognár

Videoton: Bozovic – Szolnoki, Caneira, Szekeres, Hector Sanchez (N. Nikolics, 78.) – Tóth B. (U. Nikolic, 55.), Gyurcsó, Alvarez (Vinicius, 55.), Mitrovic, Paraiba – Torghelle. Vezetőedző: José Gomes

Paks: Csernyánszki – Heffler, Kovács G., Éger, Juhász D. – Heffler N., Sifter, Lázok (Eppel, 75.), Báló, Vayer (Könyves, 52.) – Tököli. Vezetőedző: Tomislav Sivic

Gólszerzők: Gyurcsó (25.), Caneira (63.)

Sárga lap: Tóth B. (38.), illetve Könyves (63.), Eppel (83.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik