Foci

Az MTK-t is legyőzte a Siófok

Tischler Patrik (tischler patrik, )
Tischler Patrik (tischler patrik, )

A labdarúgó OTP Bank Liga utolsó előtti helyezettje a hajrában fektette két vállra ellenfelét.

Az utóbbi időben egyre jobb formát mutató Siófok hazai pályán fogadta az MTK-t, amely jelenleg a listavezető Győri ETO elsőszámú üldözőjének számít. A kissé lapos első félidőben a vendégeké volt a legnagyobb gólszerzési lehetőség: Windecker kezezett egy szabadrúgást követően, Tischler azonban a kapu mellé lőtte a befújt tizenegyest.

A második felvonásban már nem maradt érintetlen a hazai háló, két siófoki védő ugyanis nem értette meg egymást, a gyorsan eszmélő Tischler pedig kihasználta a kínálkozó lehetőséget (0-1). A gól jót tett a mérkőzésnek, aktívabbak voltak a csapatok, majd jött a Balaton-parti válasz, Pál egy szöglet után bólintott a kapuba a 77. percben (1-1).

Sőt, a veterán védő, Tímár a ráadás percekben okosan piszkált bele a labdába, a játékszer a hosszú alsó sarokban kötött ki, a Siófok 2-1-re nyert. Horváth Károly fiai még így is 7 ponttal vannak lemaradva a még bentmaradást érő helyen tanyázó Pápa mögött.

Eredmény – OTP Bank Liga, 24. forduló

Siófok, 200 néző, v.: Németh Á.

FGSZ Siófok-MTK Budapest 2-1 (0-0)

FGSZ Siófok: Kurucz – Fehér Zs., Tímár, Takács Z., Fodor M. – Pál Sz., Melczer V. (Kiss M., 67.), Windecker, Kecskés (Horváth B., 91.), Nagy T. (Máté J., a szünetben) – Dajic

MTK Budapest: Groppioni – Poór, Kálnoki Kis, Nagy T., Hidvégi – Zsidai, Vadnai (Csiki, 63.), Vukmir – Vass (Bese, a szünetben), Tischler (Balajti, 85.), Pölöskei

Gólszerzők: Pál Sz. (78.), Tímár (92.), illetve Tischler (62.)

Sárga lap: Fodor M. (24.), Takács Z. (28.), Windecker (29.), Pál Sz. (43.), illetve Poór (6.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik