Foci

Szentes Lázárba belefagyott a szó

A Diósgyőr edzője nehezen tűrte a mérkőzés alatt rendre őt szapuló közönséget. Még a meccset követő nyilatkozat alatt is ennek a hatása alatt állt.

Az, hogy 200 néző látta a havazás miatt a 20. fordulóból elmaradt és kedden pótolt Siófok-Diósgyőr (3-0) meccset, nem meglepő. Az sem, hogy ennek a 200-nak cirka háromnegyede vendégszurkoló volt. Az viszont igen, hogy a mérkőzés vége előtt még az NB1 utolsó helyen szerénykedő Siófok könnyedén lelépte a válogatottakkal tűzdelt ellenfelet.

Úgy látszik, Diósgyőrben valami nincs rendben. Amint a csapat átlépi a város határvonalát, megbénul. Úgy tűnik, a szurkolók a szakmai igazgatóból sokadjára edzővé előlépő Szentes Lázárban látják a hibát, mert a mérkőzés alatt és után többször is kifejezték abbéli szándékukat, hogy költözzön inkább melegebb éghajlatra.

Szentes ettől jól láthatóan lefagyott.

Nem nyilatkozott tisztességgel sem a kamerába, sem pedig a mérkőzést követő sajtótájékoztatón. Sőt, otthagyta azt. Horváth Károly, a Siófok edzője természetesen bravúrként könyvelte el a sikert. „Tudni kell, csak akkor kapnak a játékosok prémiumot, ha a csapatunk nem áll már kieső helyen a tabellán. Ez olyan teljesítmény volt, amiért megérdemelnék. Nem szabad számolgatnunk, nem szabad feladnunk, tenni kell a klubért, a közösségért, önmagunkért” nyilatkozta a győzelemnek köszönhetően immár 15. helyen álló siófokiak edzője a mérkőzést követően. Végül is 10 pont a hátrány a Pápa mögött, és még hét forduló van hátra a bajnokságból. Ilyen játékkal még bármi lehet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik